Pensant en els nostres majors i en persones de mobilitat reduïda, una banyera pot resultar una barrera a l'hora de realitzar una acció tan quotidiana com donar-se una dutxa. Amb un plat de dutxa pot fer el mateix ús que amb la banyera però d'una forma més còmoda i segura.

Una dutxa representa molts avantatges enfront de la banyera habitual. Estalvia temps, aigua i energia en la higiene diària, requereix menys espai que una banyera tradicional amb el que amplia considerablement la grandària del bany, elimina barreres arquitectòniques perquè qualsevol persona pugui accedir a ella sense dificultats, evitant caigudes i accidents.

Un ampli ventall d'opcions perquè triïs la que més t'agrada, perquè sabem que tots els detalls importen treballem amb els millors fabricants de plats de dutxa, mampares i accessoris per a persones amb mobilitat reduïda, disposem d'accessoris de bany de les millors qualitats i amb moderns dissenys.

En poc temps podràs gaudir de la teva nova dutxa sense gairabé obres ni molèsties.

*Les condicions generals de contractació, se'ls faciliten als usuaris per escrit al moment del lliurament del pressupost, sent aquestes de dos anys de garantia en materials emprats, un any de garantia total per l'execució de la mà d'obra, i en casos excepcionals (cas d'aixeteries) una extensió de garantia de fins a tres anys més.

Informa't ara sense compromís

No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres, et respondrem a qualsevol dubte

 C/Carrer de Argenters, 10 (Pol. Ind. La Santiga)
      Santa Perpetua de Moguda - 08130-BARCELONA
 info@ecoducha.net

931 882 400
659 332 899 - 638 874 404